BROODJESEXPRESS JAN D'N URSTE

BROODJESEXPRESS JAN D'N URSTE Lekkere gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 815 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjesexpress Jan d'n Urste. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 15:33 Mijn broodje was koud
24 sep 2022 om 15:37 Top
24 sep 2022 om 14:17 Heerlijke broodjes carpaccio, echt een aanrader!
18 sep 2022 om 15:54 Lekker eten en vriendelijke bezorging ondanks het slechte weer
14 sep 2022 om 21:16 Snelle bezorging & lekker
12 sep 2022 om 11:29 Eerste keer besteld en ik was aangenaam verrast. Super lekkere en ook nog eens verse tomatensoep met stokbrood en eigengemaakte kruidenboter! En ik had een broodje carpaccio, dat was een flink broodje, dus die kon ik niet helemaal op! Ik bestel weer
11 sep 2022 om 21:29 lekker broodjes Goed gevuld
11 sep 2022 om 19:59 Jammer hadden een broodje juli besteld ZONDER mosterd en kregen denk ik het dubbele mosterd! Het broodje niet op gegeten omdat er absoluut geen mosterd wordt gelust.
10 sep 2022 om 15:01 Prima en lekker
9 sep 2022 om 21:21 Hier voor de eerste keer broodjes besteld. Ze waren op tijd en erg lekker! Hier gaan we vaker bestellen
4 sep 2022 om 14:48 Goede en snelle bezorging. Helaas kijken ze niet naar de opmerkingen bij het eten. Had zonder tomaat besteld, toch met tomaat gekregen
3 sep 2022 om 18:58 heerlijk top